Mijn favorieten

Onze medewerkers

Steneker & Van Westen Vastgoed BV

Sieta Steneker
Sieta Steneker
DNV gecertificeerd makelaar-taxateur
0228 56 46 00 06 532 41 380
De enorme dynamiek zie ik als grootste verandering in het vak als ik terugblik op 23 jaar makelen. Je kunt het je bijna niet meer voorstellen, maar drukwerk was destijds enorm belangrijk voor ons. Internet kwam toen net zo’n beetje op. Tegenwoordig zijn we druk bezig met het digitaliseren van dienstverlening. “Iedere woning een eigen site” is bij ons al heel normaal. Natuurlijk blijft hierbij het Funda-platform ook van groot belang. Echter, we praten alle verkopers nog steeds bij na elke bezichtiging. Dit persoonlijk contact wordt zeer gewaardeerd. Wij blijven steeds op zoek naar krachtige presentatie, in de kanalen die je tegenwoordig hebt.
Steffan Boven
Steffan Boven
Vastgoedadviseur
0228 56 46 00 06 483 89 022
Mijn naam is Steffan Boven en ik ben al een aantal jaar werkzaam in de buitendienst bij Steneker & van Westen Vastgoed. U kunt mij tegenkomen tijdens bezichtigingen, verkoopgesprekken en natuurlijk in ons prachtige kantoor aan de Streekweg 204 in Hoogkarspel. Heldere communicatie, samenwerking en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dit zorgt ervoor dat de verkoopprocedure prettig en soepel verloopt.
Daphne Haakman
Daphne Haakman
Commercieel Medewerker
0228-564600
Hallo, mijn naam is Daphne Haakman. Als ondersteunend medewerker ben ik hier al een half jaar aan de gang. Hiervoor heb ik mijn stage afgerond als secretaresse bij Sieta Steneker. Een vaste taak heb ik hier eigenlijk niet, elke dag is anders. Dat is juist ook zo leuk aan dit bedrijf. Naast het werk volg ik de opleiding interieuradviseur. Dus werken bij deze makelaar is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam!
Nick Bijleveld
Sinds februari 2017 werk ik bij Steneker en van Westen als ondersteunend medewerker. In 2017 ben ik hier begonnen als stagiair en ben daarna niet meer weg gegaan. Tegenwoordig werk ik 4-5 dagen per week met veel plezier. Wie weet spreken wij elkaar binnenkort!
Claudia Jacobs - Hagemans
Claudia Jacobs - Hagemans
0228-564600
Hallo, mijn naam is Claudia Jacobs. Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam als flexibele duizendpoot binnen het kantoor van Steneker & van Westen Vastgoed. Ter ondersteuning van Sieta Steneker en de binnendienst ben ik een vrolijke, spontane aanvulling binnen het team.
Judith Haine
Mijn naam is Judith Haine, met heel veel plezier werk ik al 9 jaar in de makelaardij. Sinds januari 2019 werk ik als binnendienst medewerkster bij Steneker & van Westen Vastgoed. Samen een goed team, we staan voor een goede dienstverlening. Graag tot ziens bij Steneker & van Westen.