Mijn favorieten

&Styling

Ons allen bekende makelaar Sieta Steneker is niet alleen bezig met het verkopen van huizen, maar vanaf heden is zij ook actief bezig met het stylen van huizen! Samen met de Assistent makelaars Mitch Hofland en Stef Boven vormen zij het creatieve stylingsteam van Steneker & Van Westen Vastgoed. Volledig ingerichte huizen of leegstaande huizen kunnen vanaf heden worden gerestyled en het meubilair kan zelfs gehuurd worden! Zo komt een geïnteresseerde tijdens een bezichtiging niet in een leeg en kil huis binnen, maar wordt de mogelijke koper warm onthaald en kan hij of zij gelijk een beeld scheppen bij wat de mogelijkheden van een woning zijn!

Het nieuwe styling onderdeel van Steneker & Van Westen Vastgoed is een nieuw initiatief van Sieta en zal door het leven gaan als &Styling. Het idee is afkomstig van Sieta zelf. Zij zegt: ‘’Het is belangrijk dat woningzoekenden een goede eerste indruk krijgen van een woning. Ervaring leert dat als een woning leeg staat de zoekers zich moeilijk kunnen voorstellen hoe leuk een woning nou eigenlijk kan zijn. En wij zetten ons natuurlijk voor de volle 100% in om woningen te verkopen. Als dit dan betekend dat we woningen moeten stylen, dan doen wij dat graag!’’

In de loop van de tijd hebben we veel design meubilair en andere leuke voorwerpen verzameld om huizen nieuw leven in te blazen en een fantastische fotopresentatie te maken!

Wilt u uw woning verkopen maar heeft u geen zin of tijd om het ‘verkoopklaar’ te maken? Komt u dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek over &Styling bij ons op kantoor!

Hieronder geven wij u een voorbeeld van voor- en na styling. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring