Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht

Kerkweg 10

1606 AR Venhuizen
Vraagprijs € 210.000,- k.k. Verkocht

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Uw eigen huis laten bouwen? Dit is uw kans op een toplocatie in Venhuizen!

Vanaf deze fijne plek bent u binnen 5 minuten in het winkelcentrum van Venhuizen. Hoogkarspel met zijn NS station ligt op 10 minuten evenals het winkelcentrum van Bovenkarspel. De binnenstad van Enkhuizen en het...
Lees meer

Omschrijving

Uw eigen huis laten bouwen? Dit is uw kans op een toplocatie in Venhuizen!

Vanaf deze fijne plek bent u binnen 5 minuten in het winkelcentrum van Venhuizen. Hoogkarspel met zijn NS station ligt op 10 minuten evenals het winkelcentrum van Bovenkarspel. De binnenstad van Enkhuizen en het centrum van Hoorn liggen op 15 autominuten afstand.

Het perceel is gelegen aan de lintbebouwing van Venhuizen. Het perceel is op het zuidwesten gericht, gelegen aan een boeren slootje. Op ca. 2490m² meter eigen grond heeft u nu de kans om uw eigen droomwoning te bouwen! Het bouwblok heeft een afmeting van circa 15m x 13,5m.
Er staan 3 duurzame paardenboxen op het terrein, waarvan er 2 geschikt te maken zijn voor een paard met veulen. Op deze plek zou wellicht een carport c.q. schuur/garage kunnen worden geplaatst. Het weiland is deels omheind. Bovendien staan er twee overdekte bergingen (hoogte 1,5m) op het terrein. De bergingen zijn laag en zijn opgebouwd met damwandplaten.

Op deze ruime kavel kunt u een woonhuis met eventueel bijgebouw bouwen; volgens het geldende bestemmingsplan:
- Binnen het volledige bouwblok (zie tekening) mag gebouwd worden;
- Het woonhuis mag een maximale bouwhoogte van 10 meter en een maximale dakhelling van 70% hebben;
- Het bijgebouw (bijvoorbeeld een schuur of garage) mag een maximale goothoogte van 3,50 meter en een bouwhoogte van 7 meter hebben.

Uiteraard dient dit te gebeuren binnen de regels die hiervoor in het bestemmingsplan zijn opgesteld, maar er zijn diverse mogelijkheden. Wat deze kavel extra bijzonder maakt is het prachtige vrije uitzicht over weilanden en landerijen.

Er is nog geen bodemonderzoekrapport of archeologisch onderzoeksrapport aanwezig. Kopers worden in de gelegenheid gesteld om voor eigen kosten onderzoek uit te (laten) voeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Beperking aansprakelijkheid:
Hoewel deze informatie met zorg is samengesteld beoogt de informatie niet volledig te zijn. Verkoper en Steneker & van Westen Vastgoed B.V. zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolledigheid van de vermelde informatie. Kopers dienen zelf bij de bevoegde instanties onderzoek te doen naar de geldende voorschriften en bepalingen.

Aan de door ons opgestelde impressies worden geen rechten verleend.

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 210.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht, beschutte ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2490 m² Kadasteroppervlakte 2490 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: G 5066 VENHUIZEN Oppervlakte 2050 m² Kadaster: G 5069 VENHUIZEN Oppervlakte 440 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.